GeriYenidoğan Yeni doğan ikizlerin sevgi bağı duygulandırıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni doğan ikizlerin sevgi bağı duygulandırıyor

Yeni doğan ikizlerin sevgi bağı duygulandırıyor

Florida eyaletinin Orlando bölgesinde prematüre doğan ikizlerin arasındaki sevgi bağı izleyenleri duygulandırıyor. Babaları tarafından çekilen bu videoda ikizler, sağlık kontrolleri için birbirlerinden ayrıldıkları anda ağlamaya başlıyor; tekrar birbirleriyle temas kurduklarında ise aniden sakinleşiyorlar. Beş milyondan fazla izlenen Weston ve Caleb isimli ikizlerin videosu paylaşım rekorları kırıyor.

Hepimiz ikizlerin anne rahminde bağ kurduğunu biliyoruz ve bu bağ, hayatları boyunca da devam ediyor. İşte, bu video da onun en güzel örneği…

Weston ve Caleb Lyman isimli erkek ikizler dört hafta erken doğdu. Doktorlar bebeklerin sağlık durumlarını kontrol etmek için onları yalnızca birkaç dakika birbirinden ayırdıklarında çığlığı bastılar.

Kontroller bittikten sonra yaşanan tatlı birleşme, baba Dane Lyman tarafından videoya çekildi. 

"O ANLARI YAKALADIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Baba Dane, videoyla ilgili yaptığı bir röportajda şunları söyledi: “En büyük umutlarımızdan biri, ikiz olduklarını öğrendiğimizde, onlar büyüdükçe, iyi arkadaş olacakları ve birbirlerini destekleyecekleri yönündeydi. Onları doğumdan sadece birkaç dakika sonra böyle görmek, o özel ilişkinin ilk adımı gibiydi. İzlenmesi en tatlı şeylerden biriydi ve o anları yakaladığım için çok memnunum.”

Yeni doğan ikizlerin sevgi bağı duygulandırıyor

Dane Lyman bir tıp öğrencisi ve eşi Lisa ise hemşire. İki küçük kıza sahip mutlu çiftin ailesine bu sevimli ikizler de eklendi. Aile, bu videonun, izleyenlerin yüzlerine bir tebessüm getirmesini umuyor.  

Yeni doğan ikizlerin sevgi bağı duygulandırıyor

Kaynak (fotoğraf ve video): www.facebook.com/danelyman3

False