GeriBebek Sağlığı İşte en çok tercih edilen kız ve erkek bebek isimleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İşte en çok tercih edilen kız ve erkek bebek isimleri

İşte en çok tercih edilen kız ve erkek bebek isimleri

Anne babaların seçimi bu isimlerden yana...

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre...

Kocaeli'nde, en çok kullanılan beş bebek ismi erkeklerde, Eymen, Yusuf, Ömer, Hamza, Kerem; kızlarda ise Zeynep, Elif, Miray, Zehra, Hiranur oldu.

Sakarya'da ise erkek bebeklerde Ömer Asaf; kızlarda ise Zeynep ismi kullanıldı. Yine Sakarya'da, en çok kullanılan beş bebek ismi, erkeklerde, Ömer Asaf, Yusuf, Ömer, Hamza, Eymen; kızlarda ise Zeynep, Elif, Zümra, Hiranur, Zehra oldu.

EN POPÜLER BEBEK İSİMLERİ VE ANLAMLARI İÇİN TIKLAYIN!

Düzce'de de en çok kullanılan bebek isimleri erkeklerde Eymen; kızlarda ise Zeynep olduğu görüldü. Düzce'de, en çok kullanılan beş bebek isimleri ise erkeklerde Eymen, Ömer, Berat, Ömer Asaf, Kerem; kızlarda ise Zeynep, Elif, Miray, Zehra, Zümra olduğu belirtildi.

İşte en çok tercih edilen kız ve erkek bebek isimleri

Bolu'da ise en çok kullanılan bebek isimlerinin erkeklerde Eymen; kızlarda ise Zeynep olduğu açıklandı. Bolu'da en çok kullanılan beş erkek ve kız bebek ismi ise şöyle: Eymen Kerem, Yiğit Berat, Yusuf; Zeynep, Elif, Erva, Ecrin, Yağmur.

Yalova'da ise en çok kullanılan bebek isimleri erkeklerde Eymen; kızlarda ise Zeynep oldu. En çok kullanılan beş bebek ismi Yalova'da erkeklerde, Eymen, Miraç, Ömer, Yusuf, Hamza; kızlarda ise Zeynep, Elif, Eylül, Defne, Hiranur isimleri olduğu ifade edildi.

İSTANBUL'DA YUSUF VE ZEYNEP İLK SIRADA

İstanbul’da ise en çok kullanılan bebek isimleri erkeklerde Yusuf; kızlarda ise Zeynep oldu. İstanbul'da en çok kullanılan beş bebek ismi erkeklerde, Yusuf, Eymen, Ömer, Miraç, Ayaz; kızlarda ise Zeynep, Elif, Hiranur, Miray, Defne olduğu kaydedildi.

Ankara’da da en çok kullanılan bebek isimleri erkeklerde Eymen; kızlarda ise Zeynep oldu. Ankara'da en çok kullanılan beş bebek ismi erkeklerde, Eymen, Yusuf, Çınar, Miraç, Kerem; kızlarda ise Zeynep, Elif, Miray, Defne, Hiranur.

[poll_id=3]

False