GeriBebek Sağlığı Bu bebek dünyanın en küçük gezgini!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu bebek dünyanın en küçük gezgini!

Bu bebek dünyanın en küçük gezgini!

Doğum izninde bebekleri ile yollara düşen çift birçok ülke gezdi.

Siz doğum izninde ne yaptınız bilmiyoruz ama onlar 10 haftalık bebeklerini de alıp dünyaya gezmeye başladılar...İrlandalı Karen Edwards ve partneri Shaun Bayes, minik kızları Esme'yi neredeyse doğar doğmaz kucaklayıp havaalanına koştu. Asya'dan Avustralya'ya oradan Yeni Zelanda'ya kadar dolaşıp durdular. Çift 10 aylık doğum izinlerini bu şekilde değerlendirdi.Bir hemşire olan 31 yaşındaki Karen Edwards, bu planını anne ve babasına açtığında kendisine aklını kaçırmış gözüyle baktıklarını söyledi. Ama bu genç çiftin planını bozmadı elbette. Minik Esme ile birlikte yollara düşen aile Singapur Avustralya, Endonezya, Malezya, Vietnam, Tayvan, Yeni Zelanda gibi ülkeleri gezdi.

Bu bebek dünyanın en küçük gezgini

Ucuz uçak bileti bulmanın inceliklerini kullanan Karen ve partneri Shaun, bu şekilde çok da para harcamadan gezdiklerini söyledi. Genç çift zaten eskiden de sırt çantalarını alıp seyahate çıkmayı çok severmiş. Karen Edwards küçük bebeğiyle seyahat edecekler için de önerilerini sıraladı.İlk önerisi riski az olan ülkelere seyahat edilmesi gerektiği. İkincisi de az eşya ile yola çıkmak gerektiği. Uçak yolculuğunda bebeğin sıkılmaması için akıllı telefonlar için çeşitli uygulamalar da genç annenin önerileri arasında.

Bu bebek dünyanın en küçük gezgini

Nerede olursanız olun bebeğin anne ütünden mahrum bırakılmaması gerektiğinin altını da çizdi Karen Edwards.Ve en son önerisini de en sona sakladı: Sakın bebeğinizle birlikte seyahat etmekten korkmayın.  

HÜRRİYET

False