GeriBebek Beslenmesi Hipp’ten bağışıklık sistemine çifte kalkan
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hipp’ten bağışıklık sistemine çifte kalkan

Hipp’ten bağışıklık sistemine çifte kalkan

Yeni nesil süt formülleri…

Prebiyotik lifleri ve probiyotikleri bir arada bulunduran, dünyada üstün teknolojisi ve özellikleriyle ilk ve tek organik bebek sütü Hipp Combiotic, dört çeşidi ile şimdi Türkiye’de...

Bebeğin sağlıklı gelişimi için gerekli olan prebiyotikler, anne sütünden izole edilen yararlı bakteriler (probiyotikler), uzun zincirli çoklu doymamış yağ asitleri ve daha fazlasını kapsar içinde. Hipp, bebek ve çocuk sağlığı için önemli bileşenler mevcut olan içeriğine, sindirim sistemine dost, canlı mikroorganizma olan probiyotikler ve bu bakterilerin besinleri prebiyotikleri ekledi. Combiotic adındaki bu yepyeni formülde beyin, göz ve sinir sisteminin gelişiminde rolü büyük olan uzun zincirli çoklu doymamış omega 3 ve 6 yağ asitleriyle de taçlanınca, bağışıklık ve sindirim sistemi eşi bulunmaz bir siper edindi.

Bağışıklık sistemine destek oluşu, sindirim sistemi hareketlerini düzenleyişi, zararlı bakterilerin üreyip çoğalmasını engelleyişiyle, doktorların bebek ve çocuk sağlığında önem verdiği probiyotik ve prebiyotikler ilk kez bir formülde bir araya gelmiş oldu. İçerisindeki yararlı bakteriler sayesinde, hazmı kolaylaştırdığı gibi gaz problemlerine de yol açmıyor Hipp’in yeni çifte formülü. Üstelik içeriğinde gluten ve şeker de bulunmuyor. Tabii ki tüm diğer Hipp ürünleri gibi GDO’suz, organik ve özen ve dikkatle işlenen bu ürün de tam 260 kalite kontrol testinden geçtikten sonra satışa sunuluyor.  

www.hipp.com.tr

False