Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

İkizler burcundaki Dolunay burcunuzu nasıl etkiliyor?

Dolunay haftasındayız; fikirler değişken, sinirler gergin!

Haberin Devamı

Asılsız haberlere, yanıltıcı açıklamalara, hızla değişen gündeme açık günlerdeyiz. Yazışmalar, raporlamalar, sınavlar ve sözleşmeler hız kazanabilir. Duygusal anlamda ise iniş çıkışlı bir haftaya giriş yapıyoruz. Uluslararası konular, seyahatler, din, felsefe, sosyal medya, medya, teknolojik araçlar ve eğitim başlıklı konularda sorunlar yaşanabilir hafta genelinde.

İkizler burcundaki Dolunay burcunuzu nasıl etkiliyor

KİMLİK BUNALIMLARI YAŞANABİLİR

Fikirlerimiz konusunda hiç kimseyle tartışmamaya gayret edelim. Zira hafta sonu geldiğinde, tüm fikirlerimiz değişmiş olabilir veya fikirlerimizi dayandırdığımız haberlerin veya bilgilerin yanlış olduğunu anlayabiliriz. Hızla değişen gündem, asılsız haberler, dayanaksız bilgiler, kafa karışıklıklarına ve yanılgılara neden olabilir. Daha esnek olmamızı gerektirecek bir haftaya başlıyoruz. Olaylar hızla değişebilir veya hızlı gelişmeler var. İnanç sistemleri, ideolojiler, hayata bakış açıları, etnik başlıklı konularda esnek olmamız gerekebilir. İniş çıkışlı ruh hali, birbirine ters düşünceler, gerçekçi olmayan yaklaşımlar, yanıltıcı durumlar ve konular, yanlış haberler sıklıkla gündeme gelebilir. Bazı görüşlerimiz veya inançlarımız ortaya çıkan haberlere göre yeniden şekillenebilir hafta genelinde. Hatta bazılarımız kimlik bunalımı yaşayabilirler. İnandıkları şeyler çökebilir. Gittiğimiz yolun doğruluğunu sorgulayabiliriz. Kalben bağlı olduğumuz fikir, amaç veya inançlarımızın yersiz olduğu kanaatine varabiliriz. Belirsizlikler ve kafa karışıklıkları yaşanabilir.

Haberin Devamı

DOLUNAY EN ÇOK HANGİ BURÇLARI ETKİLEYECEK?

Özellikle Perşembe günü ne söylediğimiz değil nasıl söylediğimiz önemli olacak,kontrollü olmamız gereken bir gün. İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları ve yükselen ya da Ay burçları bu burçlarda olanlar, düşük profil çizmeye çalışmalı, sinirlerine hakim olmalı, her duyduğuna inanmamalı, yüksek beklentiler içerisine girmemeli ya da iddialı çıkışlar yapmamalı. Her şey her an değişebilir veya hayal kırıklıkları oluşabilir. İraz kaygılı ruh hali yapıyor veya sinir sistemini bozuyor ama güzel tarafı, hayal gücümüzün sınırlarını zorlayabilir, içimizdeki potansiyeli uyandırabilir bu Dolunay.

Haberin Devamı

İkizler burcundaki Dolunay burcunuzu nasıl etkiliyor

YANLIŞ KARARLAR VE ANİ ÇIKIŞLAR SÖZ KONUSU

Aniden ortaya çıkan ve hızla yayılan haberler fikirler ve düşünceler ortamındayız. Bir an da ortamı değiştiren ve çözüm gerektiren olaylarla karşılaşılabilir. Bir de ne demiştik Yay burcuna geçen Satürn inançlar, etnik düşünceler, ideolojiler anlamında çatışmaları körükleyebilir 2017 yılının sonuna kadar. Bu hafta ve önümüzdeki hafta bu anlamda yine önemli. Uluslararası konularda da yanlış kararlar, ani çıkışlar, yanlış değerlendirmeler ya da adımlar söz konusu olabilir. Dolunay’ın Satürn’le olumsuz açısı, inanç, ideoloji veya etnik farklılıklara dayalı sert, hatta saldırgan tutumların ve girişimlerin de devamlılığına işaret ediyor.

Konsantrasyonumuzu bozmamaya çalışmamız, bilgi ve haberleri sağlamasını yaparak değerlendirmemiz, genel geçer değil kalıcı çözümler bulma arayışında olmamız, fikirlerin hızla değiştiğini göz önünde bulundurup önümüzdeki haftaya kadar harekete geçmememiz ve kontrollü tepkiler vermemiz durumunda rüzgarlar kesildiğinde rahat rahat çıkıp hayatımıza devam edebiliriz.