Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

25 Kasım'daki güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek?

Haberin Devamı

25 Kasım’da Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması acaba bizleri nasıl etkileyecek? Astrolog Şenay Yangel, bu tutulmanın burçlara nasıl yansıyacağını ayrıntılarıyla kaleme aldı.

Yay burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması, bireysel anlamda bizlere, yaşananlara daha ön yargısız davranmayı ve saygı duymayı öğretebilir. Her birimiz kendi farkındalığımızı artıracak deneyimler yaşayabilir ve bu konuda araştırmalar yaparak, kendimizi geliştirmeye yönelebiliriz. İnançlarımız artacağı gibi inanç sistemlerinin ortak noktalarını bulmaya yönelebilir ve daha hoşgörülü yaklaşımlarda bulunabiliriz.

25 Kasım’da Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulmasının burçlara etkileri

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Haberin Devamı

KOÇ: 25 Kasım’da gerçekleşecek güneş tutulması ile yaz aylarında başladığınız işlerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve belirlemiş olduğunuz hedefe emin adımlarla yaklaşabilirsiniz. Uzun zamandır planladığınız seyahatleri gerçekleştirebilir, işinizle ilgili önemli bir yükseliş yaşayabilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile yakınlarınızla iletişiminiz kuvvetlenecek.

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

BOĞA: 25 Kasım’da gerçekleşecek güneş tutulması ile birlikte ,maddi konularda yaşanacak olumlu gelişmeler söz konusu. Uzun zamandır emek verdiğiniz engellerle, haksızlıklarla karşılaşacaksınız ve istediğiniz seviyeye taşıyamadığınız kariyerinizde hakkınızı alabilecek ve oldukça popüler bir noktaya geleceksiniz. Maddi konularda beklediğiniz ya da beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eş ya da sevgilinizden göreceğiniz destek sizleri maddi-manevi mutlu edecek.

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

İKİZLER: 25 Kasım’da Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması, girişimci ruhunuzu harekete geçirecek ve bağlantılarınızı güçlendirmenizi sağlayacak. Bu tutulma, özel yaşamınızda da sizleri cesaretli kararlar almaya teşvik edecek. Beraberliğinde sorun yaşayanlar, ilişkilerini sonlandırabilir, uyumlu bir beraberlik içinde olanlar ise evlilik kararı alıp ilk adımı atabilirler. Bu dönemde yeni bir ortaklık ya da yatırımdan kaçınmalı, cazip görünen fırsatlara şüpheyle yaklaşmalısınız.

Haberin Devamı

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

YENGEÇ: 25 Kasım’da Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile iş hayatınızda kolay kolay karşılaşamayacağınız başarılı girişimlerde bulunacaksınız. Önemli fırsatlarla karşılaşacak ve bugüne kadar göstermekte yetersiz kaldığınız potansiyelinizi gösterebileceksiniz. Önemli bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşamınızın bu döneminde yaşanan değişimlerle taşlar yerine oturmaya başlayacak. 2012’ye kadar sabırlı davranarak fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz.

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

ASLAN: 25 Kasım’da Yay burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla birlikte aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olacak. Uzun süredir devam eden birliktelikler yeniden şekillenecek. Epeydir devam eden arkadaşlıklar ise aşka dönüşebilir. Bekar Aslan burçları, seyahatleri esnasında ruh eşleriyle tanışabilir, kendilerini bir ilişkinin içinde bulabilirler. Bu tutulma çocuk sahibi olmak isteyen Aslan burçları için de oldukça olumlu etkilere sahip.

Haberin Devamı

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

BAŞAK: 25 Kasım’da Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması, etkilerini, eviniz ve ailenizle ilgili konularda gösterecek. Problemli bir evliliğin içindeyseniz karşı tarafın da isteğiyle ortaklaşa kararlar alarak yollarınızı ayırabilir ya da yine ortak kararla ilişkinize bir şans daha tanıyabilirsiniz. Bu tutulma sizler için aile ve ev hayatınızda bitiş ve başlangıçları temsil etmekte. Yine bu tutulmanın etkisiyle iş hayatınızda oldukça radikal değişimler söz konusu olabilir. Bu süreçte yaşanan her şey sizin ilerlemeniz ve kendi farkındalığınızın artması içindir. Arkadaş ve meslektaşlarınızdan destek görerek, yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Haberin Devamı

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

TERAZİ: 25 Kasım’daki güneş tutulması sizler için bu yılın en keyifli dönemi olabilir. Tutulmayla birlikte iletişime daha çok önem verecek, hemen her konuda kendinizi ifade ederek destek göreceğiniz olumlu deneyimler yaşayabileceksiniz. Öğrenme gücünüzün çok kuvvetli olduğu zamanlara giriyorsunuz. Merak ve ilgi duyduğunuz alanlarda başarılı çalışmalar yaparak kolayca istediklerinizi öğrenebileceksiniz. Aile ve özel yaşamınızda yaşanan sorunlar hafiflemeye başlıyor. Her zamankinden daha kararlı olacaksınız. Aşk hayatınız yeniden şekilleniyor.

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

AKREP: 25 Kasım’da Yay burcundaki güneş tutulması ile maddi konular üzerinde etkili olacak harcama, yatırım ve beklediğiniz finansal kaynaklarla ilgili gelişmeleri yoğun olarak yaşayacaksınız. Hesabınızı iyi yapmanız gereken süreçtesiniz. Yatırımlar için yeni yılı beklemeniz, çok daha karlı alışverişler yapmanızı sağlayacaktır. Borç-alacak meseleleri yüzünden bir hayli zorlanabilirsiniz. Bu süreçte haklarınıza sahip çıkmalı ve uzlaşmacı tavırlar sergilemelisiniz. Kendinizi ve yeteneklerinizi yeniden keşfedebileceğiniz değerli zamanlardasınız.

Haberin Devamı

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

YAY: 25 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek güneş tutulması ile özel yaşamınızda köklü değişikler yaşamanız olası. Bu yeniden yapılandırmalar, biten ilişkilerin başlangıcı olabileceği gibi uzun yıllardır devam eden, huzursuz birlikteliklerin sonu anlamına da gelebilir. Kendinize zaman ayıracak, yakın çevrenizle ilgili arzu ve iradenizde değişiklikler gerçekleştireceksiniz. Yıllardır kendi içinizde çözümleyemediğiniz ruhsal ve düşünce bazındaki konuları ele alarak, daha bilinçle hareket edeceğiniz bir sürecin içine giriyorsunuz.

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

OĞLAK: 25 Kasım’da Yay burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile birlikte, fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize her zamankinden daha fazla önem vereceksiniz. Kendiniz ve ailevi mutluluğunuz için daha sağlıklı kararlar alabileceğiniz bir zamana giriyorsunuz. İşinizle ilgili seyahatler fazlasıyla gündeminizi meşgul edebilir, bu seyahatler kariyerinizle ilgili konularda büyük faydalar sağlayabilir sizlere. Kendinizi yeni olan her şeye açık tutmalı, hem iş hem de kişisel gelişim yönünde kendinizi geliştirmelisiniz.

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

KOVA: 25 Kasım’da Yay burcundaki güneş tutulması ile sosyal hayatınız canlanacak. Arkadaş ve dostlarınızın desteği ile yapmaya cesaret edemediğiniz plan, proje ve düşüncenizi hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemde yeni insanlarla tanışabileceğiniz toplantı, gezi gibi yerlerde mutlaka yer alın. Yeni insanlarla tanışarak çevrenizi genişletebilir, yeni bir iş fırsatıyla karşılaşabilirsiniz.

Güneş tutulmasının burçlara etkileri

BALIK: 25 Kasım’da Yay burcundaki güneş tutulması ile kariyer eviniz ışıldayacak adeta. Bu tutulma, iş arıyorsanız yeni bir iş bulmanızı ya da bulunduğunuz şartlardan memnun değilseniz daha üst bir mevkiiye gelmenizi sağlayabilir. İş hayatınızda oldukça önemli ilerlemeler kaydedebileceğiniz bu süreçte, enerjinizi ve aklınızı tamamen işinizi ilgilendiren konulara yönlendirin. Doğru zamanda, doğru yerde olmanın faydalarıyla karşılaşacaksınız.

NOT: Gerçekleşecek bu tutulmadan en çok İKİZLER, BAŞAK, YAY ve BALIK burçları etkilenecektir.

Göklerin kutsal ışıkları daima yaşamınızı aydınlatsın. Yıldızınız şansınız bol olsun… 

BURÇLARA GÖRE CİNSEL YAŞAM