Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Hurriyet.com.tr Hürriyet Aile

ÇOCUKLAR İÇİN TEKNOLOJİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Çocuklar için teknoloji eğitimleri başladı
  • PAYLAŞ
  • PAYLAŞ
    Adınız *
    Alıcı E-Posta Adresi *
    Mesajınız
TANITIM

Türkiye’nin en büyük bilişim eğitimleri kurumu Bilge Adam, Genç Akademi ile 7-18 yaş arası çocukların teknoloji eğitimleriyle daha donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için yeni eğitim programları başlattı.

Bilge Adam Genç Akademi, Türkiye’nin en büyük bilişim eğitimleri kurumu Bilge Adam’ın 20 yılı aşkın deneyimiyle 7-18 yaş grubu çocukları ve gençleri üniversite öncesinde dijital dünya ve teknoloji ile tanıştırmayı, eğitmeyi ve geleceğe hazırlanırken daha donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamayı hedefliyor. Bu amaçla tasarlanmış Kodlama, Oyun Tasarımı ve Programlama, Dijital Tasarım ve Robotik programları Türkiye’deki 7-18 yaş grubu çocuklar ve gençler için en kapsamlı içeriklerden oluşuyor. Bilge Adam Genç Akademi, çocuklara dünya genelindeki en iyi üniversitelere kabulde fırsatlar sağlarken, aynı zamanda niteliklerini arttırarak dijital dünyayı daha iyi algılamalarına ve geleceğin en geçerli mesleklerine hazırlanmalarına imkan veriyor.

6 ÖĞRENCİDE 1, %100 BURS İMKANI

Türkiye’deki çocukların teknoloji eğitimine odaklanan Bilge Adam Genç Akademi, daha fazla çocuğun teknoloji eğitimlerinden faydalanabilmesi için ücretli eğitim gören her 6 öğrenciye karşılık 1 öğrenciye 100% eğitim bursu sunacak. Ayrıca yüksek standartlardaki teknoloji eğitimlerden kısıtlı gelir imkânları nedeniyle yararlanamayan çocuklar için de 5% ile 100% oranları arasında sınırlı sayıda burslar verilecek. Veliler, Bilge Adam Genç Akademi resmi websitesinde yer alan burs formlarını doldurarak çocuklarının bu burslardan faydalanmasını sağlayabilirler.

TEKNOLOJİ EĞİTİMLERİ EN İYİ ÜNİVERSİTELERE GİRİŞTE LİSE ÖĞRENCİLERİ İÇİN AVANTAJ OLDU

Kodlama, çevremizi saran akıllı cihazlarla iletişim dilimiz ve onlar için web sayfaları, yazılımlar, dijital oyunlar gibi birçok şeyi geliştirme yöntemimiz. Kodlama artık çocuklar için sadece “popüler” bir konu değil, aynı zamanda bir gereklilik… Dünyanın en iyi üniversitelerine girişte kodlama, oyun tasarımı, dijital tasarım veya robotik bilmek artık kabul kriterleri arasına girerken, aynı zamanda lise öğrencilerinin yurt dışı üniversite başvurularında farklı becerilere ve rekabet avantajına sahip olmalarını sağlıyor. Yabancı üniversitelerin kabul departmanları, ortaokul ve lise döneminde alınan kodlama, oyun tasarımı veya dijital tasarım gibi eğitimlere ve sertifikalarına ayrı bir önem veriyor.

Diğer yandan, bugün kodlama, oyun tasarımı, dijital tasarım ve robotik ile ilgili meslekler dünyanın en yüksek kazançlı meslekleri arasına girdi. İş dünyasında kodlama bilen ve teknolojiye hakim çalışanlara ihtiyaç büyük ölçüde arttı. Bilgisayar teknolojilerini iyi kullanan gençler, rakiplerine göre çok daha avantajlı olarak hayata atılıyorlar.

bilge adam

DİJİTAL OYUNLAR BİRÇOĞUMUZ İÇİN BASİT BİR HOBİ OLMAKTAN ÇIKTI

22 milyar dolarlık bir endüstriye dönüşen ve 21. yüzyılın eğlence şeklini tanımlar hale gelen dijital oyun dünyasının Oyun Tasarımı ve Programlama eğitimlerinde Bilge Adam Genç Akademi, çocukların ve gençlerin tutkularını bir kariyere dönüştürmelerine imkan sağlıyor. Bu eğitim programı çocukları, çağımızın en geçerli, yüksek gelirli ve heyecan verici bilişim mesleklerine, oyun tasarlamayı ve geliştirmeyi öğreterek hazırlıyor. Böylece gençlere hem meslek hem de üniversite bölüm seçimlerinde yön gösterecek beceriler kazandırıyor.

ARTIK HER ŞEY TASARIM

Son yıllarda dijital tasarımcılara olan talep de tüm sektörlerde hızla arttı. Bu gelişme son derece doğal çünkü dijital tasarım çevremizde her yerde hayatımıza dokunuyor. Bilge Adam Genç Akademi’nin Dijital Tasarım Eğitimleri, çocukların ve gençlerin fotoğrafa, filmlere, 3 boyutlu dijital karakterlere ve YouTube’a karşı ilgilerini, gelecekleri için doğru bir başlangıca dönüştürmelerini amaçlanıyor. Dijital tasarım eğitimleri ile çocuklar web sitesi yapmayı, kendi dijital filmlerini çekmeyi ve blog yazmayı da öğreniyorlar.

Bilge Adam Genç Akademi’nin Kodlama, Oyun Tasarımı ve Programlama, Dijital Tasarım ve Robotik eğitimlerine kayıt olmak için resmi websitesini ziyaret edebilir veya 0 850 441 33 39 nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Çocuklarınız için, 04 ve 05 Ekim günlerinde Hürriyet Aile Facebook ve Instagram sayfalarında yayınlanacak post’lar üzerinden bize katılarak kazanabileceğiniz %20 indirim fırsatını kaçırmayın! Bekliyoruz…
  

Bilge Adam Genç Akademi’nin Kodlama, Oyun Tasarımı ve Programlama, Dijital Tasarım ve Robotik eğitimlerine kayıt olmak için resmi websitesini ziyaret edebilir veya 0 850 441 33 39 nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Çocuklarınız için, 04 ve 05 Ekim günlerinde Hürriyet Aile Facebook ve Instagram sayfalarında yayınlanacak post’lar üzerinden bize katılarak kazanabileceğiniz %20 indirim fırsatını kaçırmayın! Bekliyoruz…  

Yayın tarihi: 01.10.2018